Träning för kropp och själ

Den lilla personliga träningsstudion med träning för både kropp och själ. Jag erbjuder träning som skapar balans på alla plan i form av gruppträning, Personlig Träning och träningsresor. Gruppträning med öppna klasser i studion och Live Online där du kan få träning för både kropp och själ. Jag erbjuder olika former av Yoga, Pilates, Styrka och Coreträning. Dessa träningsformer är också ett utmärkt komplement för dig som brukar träna powerwalk, löpning, cykling eller styrketräning. Detta kommer att ge dig kondition, styrka och smidighet - en god hälsa.

Gruppträning

Vi tränar i små grupper med max 10 personer vilket gör att du får både dynamiken och energin av att träna i grupp samtidigt jag som Personlig Tränare coachar och motiverar dig. Träning i liten grupp gör att vi tillsammans lättare kan anpassa övningar och ställningar individuellt. Din träning blir både säker och effektiv.                                             

Utbud för både kropp och själ, det är bara att välja eller varför inte både och...Eller kanske vill du komplettera din powerwalk, löpning och cykling med styrka och smidighet. Hälsa är att ha en balans på alla plan - god kondition, styrka och smidighet.

Du kan välja på öppna klasser och kurser i

  • Yoga Vinyasa Flow

  • YinYoga

  • Pilates Matta

  • Pilates Foam Roller

  • Danceathon/Zumba

  • SOS - Styrka o Smidighet

  • Core & Smidighet

  • Yoga för "stela män"

  • Yoga för seniorer

Passförklaring

Core & Smidighet - Core - här tränar vi kort och effektivt framför allt bålmuskulaturen och de muskler som kopplar ihop över- och underkropp. Du kommer framför allt att använda din kropp som redskap, men även exempelvis gummiband och viktplattor för att öka din muskelstyrka. Smidighet -  serier där du tränar din balans, kroppskontroll, styrka och smidighet. Ger långa smidiga muskler i ben, armar och bål samtidigt som du får skön energi från djupet.

Yoga Vinyasa Flow är en modern form av yoga som är dynamisk, krävande och anpassad till västerländska förhållanden. Även om Vinyasa Yoga Flow är dynamisk och fysiskt krävande, betonas individens förutsättningar för att successivt uppnå styrka, balans och smidighet. Vinyasa betyder "andningssynkroniserad rörelse". I Yoga Vinyasa samordnas andning och rörelse i ett dynamiskt flöde mellan olika positioner. Det finns många olika varianter av Yoga Vinyasa klasser så Yoga Vinyasa är egentligen mer ett sätt att yoga än en specifik stil så exempelvis så kan Power Yoga ses som en typ av Yoga Vinyasa. Denna klass passar dig som vill ha en varierad yogapraktik  där det yttersta målet med träningen är att förena mental och fysisk energi. Passar fint om du vill få igång värme och energi i kroppen samt både stretcha och stärka musklerna.

YinYoga är en lugn, stressreducerande och meditativ yogaform, den perfekta träningsformen för dig som sportar eller helt enkelt bara vill motverka kroppens åldrande. YinYoga är ett bra komplement till all Yang träning som vi ofta utför. Yangträning är all fysisk träning och alla fysiska yogaformer som PowerYoga, AshtangaYoga osv. Vi behöver både Ying- och Yangträning för att vi ska få balans i kropp och sinne. När vi har balans så är vi friska och hela. Man utför alla övningar sittande eller liggande. Man fokuserar på området kring höften, låren, bäckenbenet och nedre delen av ryggraden. Man håller varje position under en längre tid för att komma djupare in i bindväv, leder och ligament som annars blir stelare med åren. Passet passar alla eftersom man utgår från sina egna förutsättningar.

Pilates Matta - träningen gör dig genuint stark och flexibel i rygg och mage så att du kan bära upp din kropp. Pilates är också balans, andning, mentalt fokus, uthållighet och välbehövlig avspänning. Mattklass utgör grunden för all träning.

Pilates Foamroller lär dig hur du på ett roligt och intressant sätt kan öka fördelarna med Pilatesträningen! Träning med foamroller ger dig ytterligare möjligheter i Pilatesövningarna. Du får fler variationer på rörelser med hjälp av den 90 cm långa rullen. Här får du maximal träning av dina djupliggande, stabiliserande muskler.

Danceathon/Zumba - Dance Fitness träning, smakprov på olika dansstilar (tex bollywood, salsa, dancehall och bachata). Syftet med klassen: öka pulsen, svettas, skaka på rumpa, ha kul och må bra. Inga förkunskaper krävs.

SOS - Styrka o Smidighet - pass där du får styrka för hela kroppen. Vi tränar med gummiband och vår egen kropp som motstånd och avslutar passet med skön smidighetsträning. Övningarna är hämtade från styrketräning, pilates, core och yoga. Ett kul och effektivt pass för hela kroppen, där jag som Personlig tränare hjälper dig med teknik och motivation.

Yoga för Stela män, fyll på med fysisk och mental energi. Detta är pass för dig som är man, känner dig stel och som skulle vilja bli lite smidigare. Vi jobbar med enkla yogapositioner som ger dig ökad rörlighet i stela muskler. Vi fokuserar på stela baksidor såsom lår, vader och höfter. Yoga för "Stela män" ger dig styrka och smidighet i hela kroppen, minskad stress och inre lugn. Varken smidighet, styrka eller andra förkunskaper krävs. En klass som både passar nybörjare och för dig som är van yogautövare.

Yoga för seniorer, fyll på med fysisk och mental energi. Detta är pass för dig som är man, känner dig stel och som skulle vilja bli lite smidigare. Vi jobbar med enkla yogapositioner som ger dig ökad rörlighet i stela muskler. Vi fokuserar på stela baksidor såsom lår, vader och höfter. Yoga för "Stela män" ger dig styrka och smidighet i hela kroppen, minskad stress och inre lugn. Varken smidighet, styrka eller andra förkunskaper krävs. En klass som både passar nybörjare och för dig som är van yogautövare.

Falsterbovägen 54 (ingång Sjögränden 1)

susanne.450041@telia.com

0704-123454

236 51 Höllviken

Sverige